понеделник, 21 юли 2014 г.

Web Visuality

Web Visuality е сайт, който отвори врати началото на тази година. 


Планирах го през 2013г.,  но се реализира през тази година. Беше ми трудно сам и поканих съучениците си  Пламен Стаматов и Николай Янев. Преди да направим Web Visuality ние изработвахме сайтове на приятели, роднини и познати. След дълги тестове и отстраняване на бъгове пуснахме сайта официално.

Предлагаме изработка на всякакъв вид сайтове:

През първия месец имахме поръчка да изработим X-Top100 ( Световна класация на сайтове). 

Това е сайт, чрез който можете да генерирате посещения за сайта си. Когато добавите сайта си можете да гласувате за него и колкото повече гласове има сайта Ви толкова по-нагоре се издига в класацията.

Имахме и други малки поръчки, включително и от други държави. В Web Visuality не изработваме само сайтове. Предлагаме над 40 услуги като: SEO оптимизация, реклама на сайт, графичен дизайн, печатни материали, поддръжка на сайт и много други.

Изработихме и скромно интро за нас:


Българският форум за програмиране и уеб дизайн


След като изработихме сайта пуснахме и "Българският форум за програмиране и уеб дизайн".
Ще почнем да правим и авторски уроци. Също така може и вие да правите, да задавате въпроси с всичко, което Ви интересува за сайта, кода, програмата Ви и много други интересни теми.
Българският форум за програмиране и уеб дизайн го създаваме с цел да улесним потребителите когато имат въпроси, така ще намерят много по бързо отговорите си. Може да задавате въпроси относно програмиране и уеб дизайн. Ще намерите и други теми като: оценка и коментари на сайтове , SEO дискусии, рекламиране (PPM, PPC, PPP, PPA ), помощ в уеб маркетинга и много други интересни теми.  Ще намерите и преводи от w3schools уроци на Български език.
Това е от мен за сега, ако има други новости покрай мен ще Ви информирам.

Няма коментари:

Публикуване на коментар